Zangcoaching

Zangcoaching Hella HertogsWil je goed, dus ontspannen, leren zingen, je stem ontwikkelen, je techniek verbeteren, je voorbereiden op het conservatorium, je eigen klank ontdekken, jezelf meer ruimte geven, ontdekken wat je mogelijkheden zijn, niet bang zijn om je uit te drukken, expressief te zijn, meer zelfvertrouwen ervaren? Kortom; bewust met je stem, adem en klank bezig zijn en jezelf ontwikkelen, jezelf worden? Ook als je er niet aan moet denken om op een podium te staan, is zingen een fijne manier om meer over jezelf te weten te komen, bv. als je twijfelt, onzeker bent, niet weet wat je wilt, teveel druk ervaart, een nieuwe weg wilt inslaan, maar je weet niet welke etc. 

Maak een afspraak voor een intake-gesprek/zangles. tel. 06 30733936 of stuur me een berichtje.
De mogelijkheden: Zangles, coaching, luisteren naar je eigen stem via opname, studio-opname van je lied, mixen en op digitaal formaat aangeleverd krijgen, demo maken, of een video.

We werken ook met de superleuke en unieke box ZZZiNGGG! 
De leukste adem – en zangoefeningen. Bestel m in de shop of koop ‘m hier in de studio.
Wil je iemand verrassen met een zangles? Dan kun je een kadobon bestellen.

Het kan ook zijn dat je hulp nodig hebt bij een presentatie; een auditie, een optreden, een presentatie. Ook dan is het fijn als er iemand met je meekijkt, zodat je goed voorbereid bent.

Hella Hertogs

Hazelaar 72A, 5664 VK Geldrop
Telefoon 06 30 73 39 36
Stuur een mailtje naar info@hellahertogs.nl
Neem even contact op via ons contactformulier

            

Over Hella Hertogs | ReferentiesKlankconcerten | Fotografie: Sterre Otten | Sitemap | Websitemakerij

© 2023 Hella Hertogs